ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Kendall Jenner: Ο μυστικός θαυμαστής και η ερωτική επιστολή που έλαβε έγιναν viral

Δέσποινα Άσπρου

Τα British Fashion Awards 2018 πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμα χρονιά στο Λονδίνο με επιτυχία... και μπορεί όλες οι καλεσμένες να ήταν εντυπωσιακές... ωστόσο η Kendall Jenner δεν έκλεψε μόνο την παράσταση αλλά και την καρδιά κάποιου.

Το 23χρονο μοντέλο έλαβε πρόσφατα μία ερωτική επιστολή από κάποιον θαυμαστή την οποία και δεν δίστασε να δημοσιεύσει στα stories της στο Instagram. Το γράμμα που έλαβε ήταν χειρόγραφο, ρομαντικό μεν, τρομακτικό δε.

Αναλυτικότερα η ερωτική επιστολή έγραφε: "Αγαπητή Kendall, μπορεί να είμαστε μίλια μακριά, αλλά η αγάπη μου για εσένα μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Το πιο εντυπωσιακό συναίσθημά μου για σένα είναι η αγάπη.Θα σε αγαπώ μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει. Αυτή τη στιγμή ο χωρισμός μας με σκοτώνει, αλλά στην καρδιά μου ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει να χωριστούμε. Είμαστε ένα για πάντα, σώμα και ψυχή και θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ από το βαθύτερο μέρος της καρδιάς μου".

Αν και η Kendall κράτησε κρυφό το όνομα του θαυμαστή της, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εικασίες για το ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας. Ένας χρήστης του Twitter συνέκρινε το χειρόγραφο μήνυμα αγάπης της Kendall με μια παλιά Instagram φωτογραφία του Harry Styles. Η φωτογραφία απλώς γράφει την εξής φράση: «δεν μπορώ να περιμένω να σε δω ...» και ήταν αναφορά στην περιοδεία του το 2018. Από την άλλη βέβαια, ίσως πρόκειται και για κάποιον εντελώς άγνωστο... πράγμα βέβαια που είναι λίγο spooky.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση