ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Kendall Jenner: Μιλά ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Το μοντέλο και τηλεπερσόνα Kendall Jenner, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού και για την επιστροφή στην «κανονικότητα» μετά την καραντίνα.

Η ίδια, με αφορμή την εκπομπή της Vogue, “Open Minded: Unpacking Anxiety”, μίλησε στην κλινική Ψυχολόγο Dr Ramani Durvasula, για την αγχώδη διαταραχή που περνά η ίδια, αλλά και για τις κρίσεις πανικού.

Να θυμίσουμε πως η Kendall προσπάθησε να κάνει μια νύξη στο παρελθόν αναφορικά με το άγχος της, χωρίς να μπει σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Τώρα, στο πρώτο επεισόδιο της σειράς αναλύει την συμπτωματολογία της, και αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις 10 ετών. Τα κυριότερα συμπτώματα με βάση την ίδια είναι η «παύση» της αναπνοής ή το μούδιασμα σημείων στο σώμα της, προσθέτοντας ότι ορισμένες φορές, όλο αυτό την τρομάζει τόσο πολύ που την αναγκάζει να τρέξει στο νοσοκομείο, νομίζοντας ότι θα σταματήσει η καρδιά της.

Χαρακτηριστικά, η ίδια λέει «Το άγχος και οι κρίσεις πανικού με ταλαιπωρούν από όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Θα ήθελα να "βουτήξω" βαθύτερα για να κατανοήσω τι είναι αυτό, που νιώθω, αλλά και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με άλλους, που μπορεί να βιώνουν κάτι παρόμοιο» σε μια ανάρτηση promo της σειράς στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Αναφορικά με τις αιτίες που της προκαλούν όλα αυτά τα συναισθήματα, η Kendall μοιράζεται «Νομίζω ότι είναι η υπερβολική δουλειά και το να είμαι στην κατάσταση, στην οποία βρίσκομαι τώρα είναι κάτι, που το έκανε να βγει εκτός ελέγχου κατά κάποιον τρόπο».

Ενώ κλίνει κάνοντας αναφορά και στον «κόσμο» και την ποιότητα ζωής της, λέγοντας «Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι, που θα πουν: Έχει τα πάντα, τι λόγο έχει για να ανησυχεί; Δε θα πω ποτέ ότι δεν είμαι τυχερή. Ξέρω ότι ζω έναν πολύ προνομιακό και καταπληκτικό τρόπο ζωής, είμαι ευλογημένο κορίτσι, αλλά είμαι ακόμα άνθρωπος στο τέλος της ημέρας. Ανεξάρτητα από το τι έχει ή δεν έχει κάποιος, δεν σημαίνει ότι δεν έχει αληθινά, ανθρώπινα συναισθήματα».

Καταληκτικά η ίδια απαντά στο πόσο την έχει επηρεάσει η καραντίνα αλλά και το πως η αλληλεπίδραση με τους φίλους της πρόκειται να δράσει αγχωτικά πάνω της καθώς τόσο καιρό ήταν απομονωμένη λόγω της πανδημίας. «Μετά το τέλος της πανδημίας, αν πάμε πολύ γρήγορα από το ένα άκρο του να είμαστε απομονωμένοι στο σπίτι στο άλλο άκρο και βγαίνουμε συνεχώς έξω, ειδικά για άτομα με κρίσεις άγχους, κάτι τέτοιο θα έχει αρνητικές συνέπειες στην ψυχική μας υγεία» εξηγεί η Dr. Durvasula.

Δείτε τις δηλώσεις στο απόσπασμα που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση