ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Κατσούλης για το διαζύγιο από την Καραβάτου: «Είχαμε δικά μας θέματα»

Οι τηλεοπτικές δηλώσεις του ζευγαριού που μετά από δέκα χρόνια γάμου χώρισαν.

Μετά από δέκα χρόνια γάμου, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και για πρώτη φορά, ο ηθοποιός και παρουσιαστής παραχώρησε τηλεοπτικά μερικές δηλώσεις για το διαζύγιό του.

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλώντας στο Happy Day είπε: «Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως στα παιδιά και την οικογένειά μας, αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά!»

Στην συνέχεια, αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του δήλωσε: «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει «έκανες αυτά που ήθελες;». Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση