ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Meghan Markle: Κατηγορείται για αντιγραφή παιδικού βιβλίου

Οι απίστευτες ομοιότητες ανάμεσα στα δύο βιβλία.

newsroom must

Η Meghan Markle έρχεται σύντομα σε ρόλο - έκπληξη και μετά από ταλαντούχα ηθοποιό θα την δούμε και ως συγγραφέα παιδικών βιβλίων.

Το βιβλίο της Δούκισσας με τίτλο «The Bench» θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου, αποτελώντας το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της.

Τα σχόλια εννοείται έπεσαν βροχή και πολλοί έκριναν αρνητικά το θέμα του βιβλίου, σχολιάζοντας την κακή της σχέση με τον πατέρα της.

Και δεν έφτανε αυτό, τώρα κατηγορείται και για αντιγραφή ενός βιβλίου με τίτλο '' The boy on the Bench'', Βρετανίδας συγγραφέα, με το twitter να ξεσπά εναντίον της.

Μάλιστα, όπως θα δούμε παρακάτω μοιάζει αρκετά ως προς την εικονογράφηση τους, αλλά και το ''παγκάκι'' που χρησιμοποιούν και οι δύο συγγραφείς για να δείξουν το σημείο ''ένωσης'' πατέρα και γιου.

Το εξώφυλλο της Meghan Markle:

Το εξώφυλλο της Βρετανίδας συγγραφέως:

Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: "Σχεδόν πανομοιότυπο με το βιβλίο της Corrinne Averiss" The Boy On the Bench ", ακόμη και το εξώφυλλο".

"Ελπίζω η συγγραφέας να της κάνει μήνυση" γράφει άλλος χρήστης του twitter.

Την ίδια ώρα πηγές, αναφέρουν ότι η Mrghan σχεδιάζει να γράψει κι άλλα βιβλία στο μέλλον τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Κάτι που θα εξαρτηθεί από την επιτυχία που θα έχει το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα.

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση