ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Κατηγορείται για βιασμό ο Mike Tyson

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Ο Mike Tyson κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα μετά τη γνωριμία τους σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Albany στις αρχές της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με μια αγωγή 5 εκατομμυρίων δολαρίων που κατατέθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Tyson τη βίασε σε μια λιμουζίνα, με αποτέλεσμα απο τότε να υποφέρει απο «σωματικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τραυματισμό».

«Μπήκα στη λιμουζίνα του Tyson για να πάρω τη φίλη μου από το σπίτι της», έγραφε η μήνυση, την οποία εξασφάλισε η DailyMail. «Ο Tyson άρχισε αμέσως να με αγγίζει και προσπάθησε να με φιλήσει. Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά συνέχισε να μου επιτέθηκε. Στη συνέχεια, μου έβγαλε το παντελόνι και με βίασε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Η κατάθεση της γυναίκας δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επίθεση εκτός από τις «αρχές της δεκαετίας του 1990» - την ίδια περίπου εποχή που η διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία Desiree Washington είπε ότι ο Tyson τη βίασε επίσης, στην Ινδιανάπολη. Ο Tyson καταδικάστηκε για βιασμό στις 10 Φεβρουαρίου 1992 και εξέτισε τρία χρόνια φυλάκιση.

Η νομική αγωγή στη Νέα Υόρκη κατατέθηκε βάσει του νόμου για τους επιζώντες ενηλίκων της πολιτείας, ο οποίος δίνει στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης ένα χρόνο προθεσμίας για να υποβάλουν αγωγές για επιθέσεις που συνέβησαν χρόνια ή και δεκαετίες πριν.

Η γυναίκα επιδιώκει να διατηρήσει την ανωνυμία της επειδή, όπως είπε, η δημοσίευση του ονόματός της «σίγουρα θα αποτελούσε κίνδυνο για περαιτέρω ψυχική βλάβη, παρενόχληση, γελοιοποίηση ή προσωπική αμηχανία».

«Ως αποτέλεσμα του βιασμού του Tyson, υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω από σωματικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τραυματισμό», έγραφε το αρχείο. «Έχω βιώσει συναισθήματα ενοχής, απώλεια αυτοσεβασμού, ντροπή, αμηχανία, θλίψη, θυμό, κατάθλιψη, άγχος, βίαιες τάσεις, εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και σύγχυση που προέκυψε από τον βάναυσο βιασμό.

Έχω αναπτύξει προβλήματα δια βίου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, ζητημάτων με το σεξ, και με το άγγιγμα ως αποτέλεσμα του βιασμού. Δεν μπόρεσα να διατηρήσω και/ή να αναπτύξω υγιείς σχέσεις με άντρες ή με οποιονδήποτε γενικά. Έχω βιώσει ακραία συναισθηματική ταλαιπωρία, αλλά δεν περιορίζεται σε εφιάλτες, κρίσεις πανικού και αναδρομές στο παρελθόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Mike Tyson  |  celebs  |  gossip  |  βιασμός  |  showbiz  |  Hollywood

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση