ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν slip dress και μπαλαρίνες
 

Κάτια Ζυγούλη:«Ο Σάκης χαίρεται όταν βλέπει εμένα δημιουργική. Υποστηρίζει απόλυτα».

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στην Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το γνωστό μοντέλο, youtuber και μαμά, Κάτια Ζυγούλη και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της, τα παιδιά της και το τί την κάνει χαρούμενη.

Αρχικά η ίδια είπε για τις απαιτήσεις που εγείρονται όταν είσαι μητέρα τεσσάρων παιδιών λέγοντας «Από το 1ο μέχρι το 4ο αποκτάς εμπειρία, κάποια πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα, λιγότερο αγχωτικά», προσθέτοντας «Πάντα είναι απαιτητικά τα πράγματα σε όποια ηλικία είναι τα παιδιά. Είναι όμως πιο εύκολα με λιγότερους κινδύνους».

Για το εάν η ίδια πλέον έχει βρει την ισορροπία, είπε «.Είχα περάσει μια εποχή με 4 μωρά. Παντού στα χέρια μου, κάπου είχα αφήσει λίγο εμένα. Τώρα βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου, να με φροντίσω, ότι και αν σημαίνει αυτό. Όχι μόνο ο καλλωπισμός, αλλά και το τι θα διαβάσω, πως θα επιλέξω να ξεκουραστώ, να ηρεμίσει λίγο το μυαλό μου από τη φασαρία». Ενώ σε αυτό το σημείο πρόσθεσε το πόση ανάγκη είχε για μια αλλαγή «Μου αρέσει το νέο μου μαλλί. Είχα την ανάγκη να αλλάξω κάτι για εμένα».

Αναφορικά με το κανάλι της στο youtube και τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram η ίδια αποκάλυψε ότι συνεχίζει να μαθαίνει, «Είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται. Έχω υπάρξει φοβισμένη προς την έκθεση, αλλά σιγά σιγά ανακαλύπτω την ανάγκη να εκτεθώ με έναν πιο ευάλωτο, ανθρώπινο τρόπο. Αυτά που απασχολούν τον κόσμο. Πρέπει να αποενοχοποιηθούμε από τα πρότυπα και τι είναι σωστό και λειτουργικό. Να βρούμε τη χαρά μέσα σε μικρά πράγματα».

Ακόμη μίλησε για το τί την κάνει χαρούμενη πραγματικά «Εγώ αυτό που έχω ανακαλύψει είναι ότι η χαρά προκύπτει σε εμένα τελικά από την αποδοχή. Να αποδεχτώ ότι κάποια πράγματα τα κάνω καλά κάποια άλλα λιγότερο καλά. Να έχω επίγνωση όλων των δώρων στη ζωή μου, που είναι η οικογένειά μου, η υγεία των ανθρώπων μου, όλα αυτά είναι πηγή χαράς».

Ενώ καταλήγοντας μίλησε για την ζωή της με την οικογένειά της «Δεν ξέρω αν τολμούσα να το φανταστώ όταν ήμουν νεότερη. Όλο το σενάριο. Αλλά τώρα είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ναι στη ζωή της γυναίκας χρειάζεται ισορροπία», προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της είναι πολύ υποστηρικτικός σε ότι και αν κάνει «Ο Σάκης χαίρεται όταν βλέπει εμένα δημιουργική όταν εργάζομαι, του αρέσει πάρα πολύ. Υποστηρίζει απόλυτα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση