ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Κατέρρευσε στην σκηνή ο Elton John

Έβαλε τα κλάματα. Τι του συνέβη;

Μαρία Στυλιανού

O Elton John μετά από 25 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να πάρει το πρώτο του Oscar και έκανε μια αξέχαστη εμφάνιση το βράδυ της τελετής.
Ο 72χρονος μουσικός συνεχίζει τις συναυλίες του κανονικά ενώ αυτή την φορά βρέθηκε στην Νέα Ζηλανδία χθες το βράδυ της Κυριακής για την πρώτη του συναυλία στο Mount Smart Stadium του Όκλαν.

Ο ίδιος είχε ενημερώσει το κοινό ότι δεν ένιωθε πολύ καλά και τους ζήτησε να τον συγχωρέσουν αν δεν ακουγόταν καλά. «Έχω διαγνωστεί με ήπια πνευμονία σήμερα το πρωί» είπε στο κοινό.

Παρόλα αυτά ο τραγουδιστής τραγούδησε εκπληκτικά μερικά από τα τραγούδια του όπως το «I Guess Why That’s Why They Call It the Blues» το «Tiny Dancer» και «Rocket Man» που ο κόσμος είχε τρελαθεί. Στην συνέχεια ακολούθησε το «Someone Saved My Life Tonight» όπου ένιωσε αδιαθεσία και γιατρός έτρεξε αμέσως προς το πιάνο.

 
 
 
 

Ο κόσμος άρχισε να χειροκροτεί τον τραγουδιστή ενώ μετά έπεσε ξαφνικά σιωπή για να μπορέσει ο γιατρός να τον εξετάσει με το στηθοσκόπιο. Εκεί που το κοινό νόμιζε ότι η συναυλία είχε τελικά τελειώσει μετά από λίγη ώρα ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην σκηνή με νέο κοστούμι και γυαλιά για να ερμηνεύσει το «Daniel». Εκεί όμως ήταν που κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο και αναγκάστηκε να σταματήσει. «Έχω χάσει εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω. Πρέπει να φύγω» είπε ο τραγουδιστής και δακρυσμένος άφησε την σκηνή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X