ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Κατερίνα Στικούδη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της από το μαιευτήριο

Λίγο πριν αναχωρήσουν με το μωρό τους για το σπίτι.

newsroom must

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, αλλά και ο σύζυγος της Βαγγέλης Σερίφης, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς ενός υγιέστατου αγοριού, που θα λάβει το όνομα Βύρωνας.

Παρά τον δύσκολο τοκετό, η Κατερίνα Στικούδη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία της για τον ερχομό του γιου της, γι' αυτό και ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, χαμογελώντας του τρυφερά και φιλώντας τον στο μάγουλο.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε λεπτομέρειες για τον τοκετό της τραγουδίστριας, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος.Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό.

Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση