ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Κατερίνα Στικούδη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πώς βίωσε τους 9 αυτούς μήνες

''Αυτό που μόνο χρειάζεται να μοιραστώ είναι τό ότι η εγγυμοσύνη ήρθε τη στιγμή που ένιωθα έτοιμη''

Την Κυριακή 17/10 η Κατερίνα Στικούδη έγινε για πρώτη φορά μανούλα, κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με το όνομα Βύρωνας.

Χθες Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, τρεις μέρες μετά τον τοκετό η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με το σύζυγό της πάντα στο πλευρό της. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ενώ είχαν μαζί τους και το νεογέννητο γιο τους. Λίγο μετά από την επιστροφή της στο σπίτι, η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί να μοιραστεί μέσα από το blog της Stik with me τις σκέψεις της σχετικά με τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και το πώς βίωσε τους 9 μήνες που κυοφορούσε.

Δύο test, και τα δύο θετικά. Η χαρά μας ανείπωτη. Αυτό που μόνο χρειάζεται να μοιραστώ είναι τό ότι η εγγυμοσύνη ήρθε τη στιγμή που ένιωθα έτοιμη. Ε… εντάξει … ίσως μερικούς μήνες νωρίτερα, αλλά όπως και να χει, ήταν μια συνειδητή αποφαση και είμασταν και αρκετά τυχεροί.Ξεκίνησαν λοιπόν οι 9 πιο όμορφοι και σημαντικοί μήνες της ζωής μου....Εδώ να σημειώσω δυο πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν έκρυψα την εγκυμοσύνη μου. Είναι άλλο να μην προβάλλεις την προσωπική σου ζωή και άλλο να αρνείσαι το προφανές" έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στην συνέχεια, αναφερόμενη στα κιλά εγκυμοσύνης είπε: " Από τη μία να σας πω ότι δεν πήρα πολλά κιλά, ήμουν εντός ορίων, δηλαδή έφτασα οριακά τα 15. Από την άλλη να σας πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό. Τα εμπόδια πάρα πολλά. Αρχικά, και με το που κοίταζα ένα πιάτο φαί, η ζυγαριά με έδειχνε ένα κιλό πιο πάνω... Μέχρι τον 7ο έκανα και γυμναστική. όχι υπερβολες, πάντα ακολουθώντας τις συμβουλές".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση