ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο έντονα τα στάδια της μητρότητας»

«Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Star», παραθέτοντας μια συνέντευξη εφ’ ‘όλης της ύλης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που έγινε πριν λίγους μήνες μητέρας μίλησε για την μητρότητα, τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για τον σύντροφο της Βαγγέλη Σερίφη.

«Ο ένας εμπνέει τον άλλο στα πάντα. Από τι θα μαγειρέψουμε μέχρι τι μουσική θα κάνουμε. Με αφήνει να κάνω ότι θέλω, δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ ή ότι πρέπει να πάρω μία άδεια για κάτι. Ο Βαγγέλης ήταν το κίνητρό μου για να γίνω τραγουδίστρια. Είναι ο μεγαλύτερός μου φαν», είπε αρχικά στην συνέντευξη της αναφερόμενη στον σύντροφο της και στην σχέση που έχουν αναπτύξει ως ζευγάρι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μητρότητα και στον γιό της Βύρωνα, λέγοντας « Σαν μανούλα περνάς διάφορα στάδια αλλά δεν φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο έντονα. Αλλάζουν τα πράγματα, τα μωράκια μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Σου δίνει χαρά, σου δίνει δύναμη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία με το ζευγάρι και είναι δεμένο και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αυπνία, γκρίνια, κούραση, γιατί δεν είναι όλα ευχάριστα, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση