ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Κατερίνα Λέχου: Ήθελαν την Καγιά ή την Κουλιανού για το «Είσαι το ταίρι μου»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του «Τετ α Τετ» έδωσε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, και μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή της στο σίριαλ που «άφησε ιστορία» στην Ελληνική τηλεόραση «Είσαι το ταίρι μου».

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, η ίδια αποκάλυψε ότι τότε η παραγωγή της σειράς έψαχνε για τον συγκεκριμένο ρόλο πρόσωπα από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο, όπως τα μοντέλα, για αυτό και η αναφορά στην Βίκυ Καγιά και Κουλιανού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos)

Οι δύο, είχαν περάσει από κάστινγκ αλλά η Κατερίνα κατάφερε να πείσει την παραγωγή μέσα από το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά όπως ξέρουμε όλοι έχει τις αναλογίες ενός μοντέλου, άρα οι παραγωγοί της σειράς πέτυχαν διάνα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katerina Lehou (@katerinalehou)

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε «Ξέρω ότι τότε στο "Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση