ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων

«Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα… είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι»

newsroom must

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Για να το πετύχει λοιπόν αυτό, αποφάσισε να καταψύξει τα ωάρια της σε ειδική γυναικολογική μονάδα της Αθήνας.
Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι σκέφτεται σοβαρά μέσα στον μήνα να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων ζωντανά στην εκπομπή.

Διαβάστε εδώ: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα»

Την ανακοίνωση της απόφασης της αυτή, έκανε η ίδια μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφία μέσα από την κλινική, γράφοντας σχετικά «Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση… Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα… είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι.

Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται… Για αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων!».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση