ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

Kate Winslet: ''Δεν διάβασα ποτέ στην ζωή μου για την Jennifer Lopez''

Η απάντηση της στην επανασύνδεση της JLo με τον Ben Affleck.

newsroom must

Τo τελευταίο διάστημα η είδηση της πιθανής επανασύνδεσης μεταξύ της superstar Jennifer Lopez και του ηθοποιού Ben Affleck, είναι το πρώτο θέμα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον των αστέρων του Hollywood και όλοι τοποθετούνται σχετικά.

Φυσικά ακόμη κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες αλλά ούτε και τις έχει διαψεύσει, αν και έχουν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες από κοινές τους διακοπές στην Montana.

Το νέο πρόσωπο που τοποθετήθηκε σχετικά με την φημολογούμενη αυτή σχέση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, είναι η Kate Winslet, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της στο ''New York Times'' δήλωσε σχετικά:

''Η Jennifer και ο Ben χώρισαν πριν από 17 χρόνια, αλλά προφανώς τα συναισθήματα είναι εκεί, εγώ προσωπικά δεν έχω διαβάσει ποτέ για την Jennifer. Tι είναι αυτές οι ερωτήσεις;''

Ανέπαφος από όλη αυτή την κατάσταση δεν έμεινε ούτε ο πρώην αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας Alex Rodriguez, ο οποίος σύμφωνα με φιλικό του άτομο «Πίστευε αληθινά πως θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν και να τα ξαναβρούν. Ο ίδιος προσπαθεί να πλησιάσει τη Lopez με σκοπό να συναντηθούν, όμως εκείνη είναι πολύ απότομη μαζί του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση