ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Kate - William: Τα αρνητικά σχόλια για το κανάλι τους στο Youtube

''Μην αντιγράφετε τον Harry και την Meghan''.

newsroom must

Μετά την ανακοίνωση των «εγκαινίων» του καναλιού τους στο YouTube, με μία ανάρτηση στην οποία έγραψαν «Κάλλιο αργά παρά ποτέ», με τους δύο να είναι τόσο χαλαροί όσο δεν τους ξαναείδαμε ποτέ, ενώ σε ένα σημείο ο πρίγκιπας ακούγεται να λέει «Πρόσεχε τι λες τώρα, γιατί αυτοί μας τραβάνε».

Βέβαια οι υποστηρικτές των Harry και Meghan δεν τον άφησαν ασχολίαστο και έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την κίνηση τους αυτή, μιλώντας μέχρι κα για αντιγραφή των Sussex, θέλοντας την Kate να προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στον λαό και στα κοινά, γεγονός που έκανε πρώτη η Meghan, μη επιτηδευμένα επειδή αυτός είναι ο χαρακτήρας της.

Τα καυστικά σχόλια που ακολούθησαν:

"Αυτή η κίνηση δείχνει απόγνωση"

"Η συνεχής προσπάθεια να ξεπεράσουν τον Χάρι και τη Μέγκαν σε κάθε στροφή είναι λυπηρή".

"Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι σοβαροί άνθρωποι και η προσπάθειά τους να παρουσιαστούν ως οτιδήποτε άλλο μοιάζει μη αυθεντική."


"Όταν η Μέγκαν έκανε το backstage βίντεο από τη Vogue την κατηγόρησαν ως παραβίαση των κανονισμών των royals, τώρα κάνουν το ίδιο".

"Δεν χρειάζεται να αντιγράφουν τους Sussex. Είναι ήδη τέλειοι όπως μας λένε ξανά και ξανά."

Ένα άλλο άτομο ανέφερε ότι οι Cambridges προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά στο κοινό και θέλουν να έρθουν πιο κοντά στους fan τους. Αλλά δεν έχουν αυτό το προσωπικό άγγιγμα των Sussexes. Αυτό είναι έμφυτο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kate  |  william  |  harry  |  meghan  |  παλάτι  |  Youtube  |  σχόλια

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση