ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Kate - William: Η στιγμή που φεύγουν από το Παλάτι με ελικόπτερο

Μετακινούνται με αυτό τον τρόπο μαζί με τα παιδιά τους.

newsroom must

Πολλοί royal fans αναρωτιόντουσαν γιατί δε βλέπουν συχνά τους Kate και William να κυκλοφορούν μαζί με τα παιδιά τους έξω από το Παλάτι, και η απάντηση έρχεται μέσω ενός video που διέρρευσε με την οικογένεια των Cambridge να εισέρχεται στο ελικόπτερο προκειμένου να απογειωθεί.

Σε αυτό, η Κate Middleton φαίνεται με το νέο κουτάβι της οικογένειας και το οποίο έδειχνε πολύ ενθουσιασμένο περπατώντας στον κήπο για την επιβίβαση στο ελικόπτερο. Η δούκισσα του  φαίνεται να φορά ένα μακρύ μοβ παλτό, ενώ η πριγκίπισσα charlotte κρατά μια μικροσκοπική τσάντα. Ο πρίγκιπας William κρατά το χέρι του Louis, ενώ ο πρίγκιπας George περπατά ανάμεσα στα δύο του αδέρφια.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by elle kay (@hermesluv)

Η βασιλική οικογένεια έχει ενθουσιάσει τους βασιλικούς θαυμαστές με πολλές εμφανίσεις τις τελευταίες ημέρες, καθώς και την κυκλοφορία του νέου τους καναλιού στο YouTube, παρόλο που υπήρχαν πολλοί που το χαρακτήρισαν ως ''φτηνή αντιγραφή των Sussex''.

Μέσω του καναλιού αποκάλυψαν για τα παιδιά τους πως: «Ο Louis μεγάλωσε τόσο πολύ. Πάει πολύ γρήγορα με το μικρό του σκούτερ. Είναι πολύ γρήγορος, δυσκολεύομαι να τον ακολουθώ και η Charlotte μπορεί να κάνει ότι θέλει και ας είναι μόνο έξι χρονών, μοιάζει με δεκαέξι.».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση