ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Κate - William: Αποκαλύψεις για την πρώτη τους γνωριμία από συμφοιτήτρια τους

Τι αναφέρει για το βασιλικό ζευγάρι;

newsroom must

Ένα από τα πιο ερωτευμένα βασιλικά ζευγάρια είναι αυτό των Kate και William, που πρόσφατα κλείσαν δέκα χρόνια γάμου πιο ευτυχισμένοι από ποτέ με τα τρία παιδιά τους, όμως γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Συγκεκριμένα, είχαν γνωριστεί το 2001 ως πρωτοετείς φοιτητές στο University of St.Andrews της Σκωτίας. Η Laura Warshauer που τότε ήταν φοιτήτρια του πανεπιστημίου και έμενε στην ίδια φοιτητική εστία με το ζευγάρι, μίλησε στο People για την απίστευτη χημεία που είχε η Kate και ο William από την αρχή της γνωριμίας τους.

"Βλέποντας πίσω, υπήρχαν όλες αυτές οι στιγμές που σκεφτόμουν 'αυτό θα γίνει κάτι σημαντικό” είπε αναφερόμενη στη σχέση που είχε το ζευγάρι από την αρχή. Όπως αποκάλυψε η χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή σε όλους: "Κάθε φορά που η Kate ήταν στο δωμάτιο, ο William την πρόσεχε. Όταν καθόμασταν για μεσημεριανό στην τραπεζαρία και οι δυο τους μιλούσαν, ήταν απίστευτο γιατί είχαν μια φυσικότητα, είχαν πολλά να πουν ο ένας στον άλλο”.

Μέχρι το δεύτερο έτος είχαν μετακομίσει στο ίδιο σπίτι, μοιραζόντουσαν το ίδιο σπίτι με άλλους δύο φίλους και συχνά πήγαιναν μαζί στο πανεπιστήμιο. Όπως είχε δηλώσει ο William στη συνέντευξη που είχε δώσει με την Kate με αφορμή τον αρραβώνα τους το 2010:

"Μετακομίσαμε μαζί σαν φίλοι. Ζούσαμε με άλλα δύο άτομα και απλά εξελίχθηκε από εκεί. Βλεπόμασταν πιο συχνά, περνούσαμε χρόνο μαζί και κάναμε πράγματα μαζί”.

Η Kate στην ίδια συνέντεξη είχε αποκαλύψει πως "νομίζω ότι έγινα κατακόκκινη όταν σε γνώρισα και ένιωθα πολύ ντροπαλή. Μας πήρε πολύ καιρό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλά αλλά γίναμε στενοί φίλοι από την αρχή”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση