ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Kate Moss: Δημιουργεί το δικό της πρακτορείο που θα δημιουργεί «αστέρες»

Έχοντας περπατήσει στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου και με δεκάδες εξώφυλλα στα γνωστότερα περιοδικά του πλανήτη, η Kate Moss ετοιμάζεται για μια νέα καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων. Το supermodel ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ιδρύσει το δικό της πρακτορείο ταλέντων με την φιλοδοξία να «δημιουργήσει αστέρες».

«Δεν θέλω μόνο όμορφους ανθρώπους, θέλω ανθρώπους που επιθυμούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν κωμωδία. Θέλω να αναδείξω αστέρες» δήλωσε η Μος σε συνέντευξή της στο Business of Fashion.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται λίγους μήνες αφού η Moss αποχώρησε από το Storm Models, το πρακτορείο μοντέλων που την ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 14 ετών στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. «Έπρεπε να φύγω, έδειξαν μεγάλη κατανόηση. Ένιωθα ότι είχα ανάγκη να κάνω κάτι που θα με πήγαινε πέρα από το να είμαι μοντέλο» σημείωσε το μοντέλο.

Το «Πρακτορείο Kate Moss» έχει ήδη μια παρουσία στο Διαδίκτυο με δικό του ιστότοπο και λογαριασμό στο Instagram. Λειτουργεί με μια μικρή ομάδα συνεργατών, όπως η agent της Κέιτ Μος, Λούσι Μπάξτερ. «Είναι ένα όνειρο!» επιβεβαίωσε η Κέιτ Μος διαβεβαιώνοντας ότι ήθελε να «επικεντρωθεί κυρίως στην διαχείριση της καριέρας νέων, παρά στο να διευθύνει ένα πρακτορείο μοντέλων».

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η 42χρονη Kate Moss ήταν το 2016 το 13ο κατά σειρά μοντέλο με τις μεγαλύτερες απολαβές παγκοσμίως, με εισοδήματα που υπολογίζονται σε 4,4 εκατομμύρια ευρώ.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση