ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Kate Middleton:Το «κρυφό» παράπονο για την Meghan Markle

Το νέο βιβλίο που «καίει» τις δύο δούκισσες

Πρόκειται για δύο γυναίκες που έχουν μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, τόσο για τον ρόλο τους στον βρετανικό θρόνο όσο και για τις κοινωνικές τους δράσεις, ο λόγος φυσικά για τις δούκισσες της Αγγλίας, Kate Middleton και Meghan Markle.

Πολλά έχουν γραφτεί για τις δυο τους κατά καιρούς, υποστηρίζοντας ότι οι δύο γυναίκες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση. Πρόσφατα μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο με τίτλο «The Palace Papers», που υπογράφει η συγγραφέας Tina Brown, επιβεβαιώνοντας κάτι που πολλοί από εμάς υποψιαζόμασταν. Η Kate Middleton ζήλευε την Meghan Markle, γιατί κατάφερνε πάντα να στρέψει όλο το ενδιαφέρον των ειδησεογραφικών μέσων πάνω της, παραγκωνίζοντας στο περιθώριο την Middleton.

«Πείτε μου οποιαδήποτε γυναίκα που δε θα ένιωθε αποθαρρυμένη ανοίγοντας μία εφημερίδα και διαβάζοντας έναν τίτλο, όπως ‘’H Kate Middleton από υπέροχη έχει γίνει βαρετή στο βασιλικό στυλ’’. Οι τηλεφωνικές γραμμές από το Anmer μέχρι τον Coach Carole στο Bucklebury πρέπει να είχαν πάρει φωτιά», γράφει η Brown σε ένα σημείο του βιβλίου.

Μάλιστα, σε ένα άλλο κομμάτι του βιβλίου η συγγραφέας τόνισε πως η Middleton προσπαθούσε να υπερτερήσει στιλιστικά απέναντι στην Markle, για να «τραβήξει» τα φλας των φωτογράφων πάνω της.

«Η Kate είχε δουλέψει πολύ και σκληρά για το status της ως είδωλο του στυλ, παρά τις αναστολές που επιβλήθηκαν από το παλάτι. Είχε ανέβει παράλληλα με την απόρριψη της ελιτιστικής υψηλής ραπτικής και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος μίας δεκαετίας φορώντας καλόγουστα προσιτά ρούχα, υποτάσσοντας τις προσωπικές της απόψεις και σηματοδοτώντας την αλληλεγγύη στις εργαζόμενες γυναίκες», έγραψε συγκεκριμένα η συγγραφέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση