ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Kate Middleton: Η εμφάνιση έκπληξη στην Aznac Day, στην εθνική μέρα μνήμης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας

Τελευταία στιγμή εμφανίστηκε η Δούκισσα του Cambridge στη μέρα τιμής των Αυστραλών και Νεοζηλανδών νεκρών πολέμου

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton έδωσε τελευταία στιγμή το παρών στην τελετή τιμής των Αυστραλών και Νεοζηλανδών πεσόντων που πολέμησαν και πέθαναν σε όλους τους πολέμους, τις διαμάχες και τις προσπάθειες ειρηνευτικών συμφωνιών για την πατρίδα τους, μέρα γνωστή ως Aznac Day. 

Η εκλεκτή Δούκισσα επέλεξε να βάλει ένα outfit με το οποίο την είχαμε δει σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις όπως αυτή της ΄βάπτισης της κόρης της, πριγκίπισσας Charlotte το 2015 καθώς και στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της ηθοποιού Meghan Markle και επανηλειμμένα σε μια άλλη εκδήλωση στο Βέλγιο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλονή επιλέγει να βγει δημόσια με φόρεμα ή outfit γενικότερα το οποίο έχει ήδη χρησιμοποιήσει και δείχνει μια θετική εντύπωση για την απλότητά της και για το γεγονός ΄ότι τα ρούχα τα φοράει η ίδια και δεν την φοράνε εκείνα. 

Στην τελετή παρευρέθηκε μαζί με τον πρίγκιπα William στο αββαείο του Westminster και ουσιαστικά επρόκειτο για τη μνήμη όσων πολέμησαν και «έπεσαν» μαχόμενοι στις προσπάθειες ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. 

 Δείτε την εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge παρακάτω:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση