ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κate Hudson-Gwyneth Paltrow: Αποκάλυψαν ποιοι stars του Hollywood δίνουν τα χειρότερα φιλιά

«Πραγματικά νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω καλύτερα φιλιά στην καριέρα μου.»

Ξέρεις την στιγμή που ο πρωταγωνιστής της ταινίας φέρνει κοντά του την πρωταγωνίστρια και την φιλάει με πάθος κάνοντας εμάς από τον καναπέ μας ή την αίθουσα του κινηματογράφου να λιώνουμε; Ε λοιπόν δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται. Και θα μου πεις «το γνωρίζουμε είναι ηθοποιοί αυτή είναι η δουλειά τους», αυτό όμως που δεν γνωρίζεις πραγματικά είναι ότι κάποιοι από αυτούς είναι πολύ κακοί με τα φιλιά.

Αυτό φυσικά δεν το λέμε εμείς αλλα οι Kate Hudson και Gwyneth Paltrow οι οποίες έκαναν όλες τις αποκαλύψει στο podcast του Goop. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το πώς είναι να φιλάνε τους συμπρωταγωνιστές τους on screen. Όταν όμως η Paltrow ρώτησε την Hudson ποιος φιλούσε καλύτερα εκείνη απάντησε «Να σου πω καλύτερα ποιος φιλούσε χειρότερα; Πραγματικά νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω καλύτερα φιλιά στην καριέρα μου. Για παράδειγμα με τον McConaughey που έχουμε παίξει μαζί στο «How to Lose a Guy in 10 Days» και το «Fool’s Gold», πάντα κάτι συνέβαινε στις σκηνές του φιλιού που το χάλαγε. Για παράδειγμα στην τελευταία σκηνή του «Fool’s Gold» φιλιόμαστε στην παραλία, μόλις έχει γίνει μία συντριβή αεροπλάνου υποτίθεται, και ο Matthew έχει μύξες σε όλο του το πρόσωπο. Πάντως αν είναι να πω για έναν με ταλέντο στο φιλί, αυτός είναι ο Billy Crudup που ήμασταν μαζί στο «Almost Famous». Mπορεί η σκηνή που φιληθήκαμε να κόπηκε στο μοντάζ, αλλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ καλό» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Από την άλλη η Gwyneth λέγοντας την δική της εμπειρία αναφέρθηκε στον ηθοποιό της Marvel Robert Downey Jr λέγοντας ότι «Κάθε φορά που φιλούσα τον Robert σκεφτόμουν από μέσα μου: Ασφαλώς μου κάνουν πλάκα. Είναι σαν να φιλάω τον αδερφό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση