ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Eμπριμέ jumpsuit και mules
 

Kate Beckinsale: Οι ώρες τρόμου που έζησε στο σπίτι του Weinstein

«Κάλεσε την νταντά για να πάρει τα μωρά σε ένα άλλο δωμάτιο για να παίξουν»

Ένοχος κρίθηκε ο παραγωγός του Hollywood, Harvey Weinstein για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης οι οποίες ήρθαν στο φως και με την βοήθεια του κινήματος #metoo.

Η ποινή που πρόκειται να εκτίσει είναι 23 χρόνια φυλάκισης για τα αδικήματα του βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων. Δύο από τα θύματα του Weinstein ήταν η πρώην βοηθός παραγωγής Mimi Haleyi και η ηθοποιός Jessica Mann την οποία βίασε.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου άλλη μια ηθοποιός αποφάσισε να γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram την άσχημη εμπειρία που έζησε με τον παραγωγό στην πρεμιέρα της ταινίας Serendipity λίγες μέρες μετά την πτώση των δίδυμων πύργων.

 
 
 

 

Η Kate Beckinsale έγραψε «Αυτές οι φωτογραφίες λήφθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας Serendipity στις 5 Οκτωβρίου του 2001. Όλοι αρνούμασταν να δώσουμε το παρών γιατί η διεξαγωγή μιας πρεμιέρας μόλις λίγες εβδομάδες μετά την 11η Σεπτεμβρίου με την πόλη ακόμα να μυρίζει, έμοιαζε σαν την πιο σκληρή, ασεβή ιδέα. Όμως ο Harvey επέμεινε. Πετάξαμε για τη Νέα Υόρκη. Το επόμενο πρωί ο Harvey με κάλεσε και με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω την τότε μικρότερη από δύο ετών κόρη μου στο σπίτι του για να παίξει με την συνομήλικη κόρη του και είπα εντάξει. Εμφανίστηκα στο σπίτι του και αμέσως κάλεσε την νταντά για να πάρει τα μωρά σε ένα άλλο δωμάτιο για να παίξουν. Ήθελα να πάω μαζί τους αλλά εκείνος τότε μου είπε “Όχι, εσύ θα περιμένεις εδώ”. Όταν έκλεισε η πόρτα άρχισε να ουρλιάζει. “Ηλίθια γ@@@@@η κ@@@@α, εσύ κ@@@@α, μου κατέστρεψες την πρεμιέρα”. Δεν είχα ιδέα πού αναφερόταν κι άρχισα να τρέμω. Είπε ” Όταν στρώνω το κόκκινο χαλί θα φοράς ένα εφαρμοστό φόρεμα, θα κουνάς τον κ@@@ο σου και το στήθος σου, δεν θα περπατάς σε αυτό σαν μια γ@@@@@η λεσβία, ηλίθια γ@@@@@η κ@@@@α “. Από το σοκ ξέσπασα σε κλάματα. Προσπάθησα να του πω ότι η πόλη βρίσκεται σε συναγερμό, οι άνθρωποι ακόμα αναζητούν τους συγγενείς τους και πως κανείς μας δεν πίστευε ότι η πρεμιέρα έπρεπε να γίνει και πόσο μάλλον να είμαστε ντυμένοι σαν να έχουμε ένα bachelor party. Τότε εκείνος είπε ουρλιάζοντας και σε έξαλλη κατάσταση “Δεν με ενδιαφέρει. Είναι η πρεμιέρα μου και αν θέλω μ@@@ι στο κόκκινο χαλί, θα το έχω.»

Στην δημοσίευσή της αναφέρει ότι κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι παίρνοντας το παιδί της μαζί και ότι η ποινή του ήταν μεγάλη ανακούφιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X