ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

«Καταλαβαίνω την Μαλέσκου γιατί έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη»

Όσα δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη

newsroom must

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον των media στράφηκε στην on air κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και της Κατερίνας Καινούργιου. Με αφορμή τα όσα συνέβησαν, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της ανέφεραν πως η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν υπερβολική καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ενόχλησή της.

Η Ελεονώρα, ωστόσο, αποκάλυψε πως καταλαβαίνει την Ιωάννα καθώς όπως είπε, πιστεύει πως η σύγκριση της Μαλέσκου με την Μενεγάκη είναι άδικη και πρόσθεσε πως νιώθει την παρουσιάστρια επειδή στο παρελθόν και εκείνη έχει συγκριθεί από τα ΜΜΕ με την Μενεγάκη.

«Πολλά ονόματα έχουν ξεκινήσει από μικρότερα κανάλια και έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία. Ίσως αυτό που λέει η Κατερίνα ότι η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί – και δε το ρίχνω στον ΣΚΑΪ γιατί δεν ήταν απόφαση του σταθμού – όποιο site διάβαζες και όποιο κανάλι άνοιγες έλεγε “έρχεται η Μενεγάκη της Κρήτης”. Σε αυτό δε φταίει η Ιωάννα ούτε όμως και η Κατερίνα. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον λέγανε  “η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη” και σε αυτό έχω λόγο και το λέω εκ πείρας. Δεν ήταν απόφασή μου ούτε της Ιωάννας. Είναι βάρος αυτό, είναι άδικο και αδικεί τον άνθρωπο. Η Ιωάννα βρίσκεται σε δυσμενή θέση όχι για την πορεία της εκπομπής αλλά γιατί βάλλεται από όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση