ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Καρράς: Το σημείωμα που έγραψε πριν ''φύγει''

Το σημείωμα που άφησε στην σύζυγό του

Μαρία Σάββα

Ο Θάνος Κανούσης, ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του διάσημου λαϊκού καλλιτέχνη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του λίγο πριν πεθάνει και στην απαγωγή του.

«Πολλές φορές είδα τον Βασίλη να κλαίει όσο γράφαμε τη βιογραφία του. Πιστεύω πως η ζωή του θα μπορούσε να γίνει ταινία. Ο Βασίλης πέρασε δύσκολα χρόνια, φτωχικά, πουλούσε λαχεία και κουλούρια», είπε ο Κανούσης, περιγράφοντας τις σκληρές συνθήκες της ζωής του Καρρά. Αναφέρθηκε επίσης στο συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο καλλιτέχνης στη γυναίκα του έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν μπήκε για πρώτη φορά στην εντατική. «Όταν έφυγε ο Βασίλης, κάθισα με τη Χριστίνα και ξαναδιαβάσαμε το βιβλίο από την αρχή, αλλά τότε της διάβασα και το σημείωμα αυτό», εξήγησε.

Το σημείωμα του Καρρά έγραφε: «Χριστινάκι, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου. Να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους. Έχεις τρόπους, γι' αυτό σ' αγαπώ», αποκάλυψε ο Κανούσης.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απαγωγή του Βασίλη Καρρά που συνέβη στο Αγρίνιο. «Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ο Βασίλης ήταν πρώτο όνομα και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά με δύο επώνυμους τραγουδιστές. Δύο τύποι που του συστήθηκαν ως καπνέμποροι του πρότειναν να τον μεταφέρουν εκεί που θα τραγουδούσε. Στο δρόμο, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο σε κάτι καλαμπόκια, βγήκαν 5-6 άντρες με πιστόλια, τον απήγαγαν και τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει. Και πράγματι, δεν τραγούδησε εκείνη τη βραδιά», ανέφερε ο Κανούσης.

Η συνέντευξη αυτή αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του Βασίλη Καρρά και τονίζει τη δύναμη και το θάρρος του, καθώς και την αγάπη του για την οικογένειά του και τη μουσική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση