ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κάρολος - Καμίλα: «Δέχονται διαδικτυακό εκφοβισμό» λόγω του The Crown

Το Clarence House άρχισε να περιορίζει τα σχόλια μετά την έναρξη προβολής της 4ης σεζόν του ''The Crown'' στο Netflix

newsroom must

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης αναγκάστηκαν να περιορίσουν τα σχόλια στο Twitter μετά από διαδικτυακό εκφοβισμό.

Ο λογαριασμός Clarence House στο Twitter επιτρέπει μόνον στους χρήστες που τους ακολουθούν ή αναφέρονται σε ένα tweet να απαντήσουν στον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα.

Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι τα σχόλια έχουν περιοριστεί «επειδή ορισμένες δημοσιεύσεις παραβίασαν τις οδηγίες για τα κοινωνικά δίκτυα του βασιλικού ζεύγους».

Στο Instagram τους δεν έχουν ακόμη απενεργοποιηθεί τα σχόλια και σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, οι οδηγίες τέθηκαν σε εφαρμογή τον Μάρτιο του 2019, όταν η Κate Middleton και κυρίως η Meghan Markle, ήρθαν αντιμέτωπες με κύμα μίσους εναντίον τους στο διαδίκτυο. 

Το Clarence House άρχισε να περιορίζει τα σχόλια μετά την έναρξη προβολής της 4ης σεζόν του "The Crown" στο Netflix αφού στον νέο κύκλο της σειράς βλέπουμε τα πρώτα χρόνια της πριγκίπισσας Νταϊάνας, τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σχέση του με την Καμίλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση