ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Kardashians: Έκαναν photoshop την Χριστουγεννιάτική τους φωτογραφία;

Τα σχόλια που λαμβάνουν στα social media

Λίγες ώρες μετά το ρεβεγιόν που οργάνωσε η Kourtney Kardashian στο σπίτι της, όλες τις οι αδελφές ξεκίνησαν να αναρτούν φωτογραφίες από την βραδιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Αυτή όμως που τράβηξε την προσοχή από πολλούς χρήστες της πλατφόρμας ήταν η οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλαν οι αδελφές με την μητέρα τους, Kris Jenner.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν στον λογαριασμό της Kim Kardashian, και αν και η ίδια είναι γνωστή για το «κακό» photoshop που κάνει στις φωτογραφίες της, αυτή αυτή τη φορά έκανε κάτι που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Ο τρόπος που στέκετε η κάθε μια τους, τα «παγωμένα» τους πρόσωπα αλλά και το που έβλεπε η κάθε μια, ήταν αυτό που πρόδωσε το photoshop που είχε κάνει η τηλεπερσόνα στην οικογενειακή τους φωτογραφία, με πολλούς να αφήνουν διάφορα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

«Είναι τόσο δύσκολο να βγάλετε μια φωτογραφία όλες μαζί; Δεν είναι πιο δύσκολο να κάνετε photoshop σε καθεμία ξεχωριστά; Αυτή η οικογένεια είναι τόσο μπερδεμένη», γράφει κάποιος κάτω από τη φωτογραφία, με έναν άλλο να προσθέτει: «Γιατί τα πρόσωπά τους φαίνονται να έχουν υποστεί όλα επεξεργασία με photoshop; Σαν να μην είναι κανείς πραγματικά εκεί;».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kim Kardashian  |  instagram  |  photoshop  |  news  |  celebs  |  lifestyle  |  gossip

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση