ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Kardashian: Γιατί ο σχεδιαστής της Merilyn δεν χάρηκε καθόλου με την εμφάνιση της στο Met Gala;

''Η Marilyn ήταν θεά. Μια τρελή θεά, αλλά μια θεά''

Ζωή Τουτουντζίδου

Μπορεί το Met Gala να έχει πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν μέχρι και σήμερα την εμφάνιση της διάσημης τηλεπερσόνας Kim Kardashian, με φόρεμα της Marilyn Monroe

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες πολλοί  ήταν αυτοί που εξέφρασαν δημόσια την απογοήτευση τους, κατακρίνοντας την επιλογή της Kardashian. Ωστόσο ένας είχε το ξεκάθαρο δικαίωμα να εκφέρει την γνώμη του και επιτέλους το έκανε. Φυσικά, δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον σχεδιαστή του χρυσού αυτού gowl, Bob Mackie. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Mackie σχεδίασε το αρχικό φόρεμα το 1962 σε ηλικία 23 ετών, ως βοηθός τότε του σχεδιαστή Jean Louis.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να συμφωνεί με τις απόψεις των περισσοτέρων,  λέγοντας ότι ήταν «τεράστιο λάθος»  της Kim να ξαναφορέσει το φόρεμα της Μonroe.

 «Νομίζω ότι ήταν τεράστιο λάθος. Η Marilyn ήταν θεά. Μια τρελή θεά, αλλά μια θεά. Ήταν απλά υπέροχη. Καμία δεν ποζάρει έτσι. Και το φόρεμα φτιάχτηκε για εκείνη. Σχεδιάστηκε για αυτήν. Ήταν για τον ακριβή τόνο του δέρματός της και ήταν ραμμένο για το σώμα της και για να τραγουδήσει το περίφημο «Happy Birthday Mr. President’ στο Madison Square Garden», ανέφερε ο σχεδιαστής συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση