ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Kanye West-Khloe Kardashian: Ξεκίνησαν διαδικτυακό «πόλεμο»

Δείτε τον λόγο που διαφώνησαν

Όπως φαίνεται οι σχέσεις ανάμεσα στην Khloe Kardashian και τον Kanye West πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αφού ανταλλάζουν έντονα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος που διαφώνησαν και ξεκίνησε ο διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ τους είναι τα παιδιά Kim Kardashian και του ράπερ που όπως είναι γνωστό, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα μισά της διαδικασίας του διαζυγίου, αλλά και σε διαμάχη για τα παιδιά τους. Έτσι η αδελφή της Kim, θέλησε να την υπερασπιστεί και μάλιστα δημόσια.

Την διαμάχη ξεκίνησε ο Kanye West με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση στο Instagram που έμπλεκε το κίνημα «Black Lives Matter» και τα παιδιά του. Ο δημοφιλής ράπερ, αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερό του μήνυμα υποστηρίζοντας ότι η Κιμ διοργάνωσε ένα «μυστικό» πάρτι γενεθλίων για την κόρη τους, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Kanye West:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Μετά από την πιο πάνω δημοσίευση η Khloe Kardashian δεν έμεινε σιωπηλή και απάντησε σε σχόλιο της κάτω από το post απάντησε στον ράπερ, γράφοντας συγκεκριμένα: «Ye, σε αγαπώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό στα social media, αλλά εσύ το φέρνεις συνέχεια εδώ. Eίσαι ο πατέρας των ανιψιών μου και προσπαθώ να είμαι ευγενική, αλλά σε παρακαλώ σταμάτησε να καταστρέφεις την Kimberly και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας όταν θέλεις να παρεκτραπείς. Πάλι με την αφήγηση των γενεθλίων. Αρκετά πια. Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και κατά τη γνώμη μου, όλοι έχουν κουραστεί από αυτό.

Όπως έχεις επισημάνει και εσύ ο ίδιος, εκείνη είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά σας το 80% του χρόνου. Σε παρακαλώ, άφησε την ίδια και την οικογένειά της έξω από αυτό, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν ειρηνικά. Προέρχομαι από ένα μέρος αγάπης και είμαι ευτυχής να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση κατ' ιδίαν, αν το επιθυμείς».

 

Το σχόλιό της, αντί να «ηρεμήσει» τον ράπερ, μάλλον έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού ο Kanye West κατηγόρησε την Kim ότι «απήγαγε» την κόρη τους στα γενέθλιά της και έγραψε συγκεκριμένα: «Λέτε ψέματα και είστε ψεύτες. Ουσιαστικά απαγάγατε τη Σικάγο στα γενέθλιά της για να θυμάται ότι ο πατέρας της δεν ήταν εκεί», έγραψε ο Κάνιε με κεφαλαία γράμματα στην απάντησή του».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση