ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Kanye West: «Έκανα λάθη. Θέλω την σύζυγό μου πίσω»

«Eίμαι εδώ όμως για να αλλάξω την αφήγηση των γεγονότων... Είμαι ο Θεός της οικογένειας»

newsroom must

Ο Kanye West  αποφάσισε ότι θέλει πίσω την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian. 

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, ο ράπερ πήρε το μικρόφωνο κατά την εκδήλωση  Mission's Annual Thanksgiving στο Los Angeles και μίλησε για την οικογένειά του, τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και ζήτησε την βοήθεια του Θεού για να τα ξαναβρεί με την Kim Kardashian. Ω, ναι!

«Αυτό που ο Θεός θέλει είναι να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να λυτρωθούμε σε όλες μας τις σχέσεις... Έκανα λάθη. Έκανα δημόσια πράγματα που δεν είναι αποδεκτά σε έναν γάμο, αλλά αυτή την στιγμή, τώρα, είμαι εδώ προκειμένου να αλλάξω την αφήγηση των γεγονότων», δήλωσε αρχικά ο πρώην σύζυγος της Kim Kardashian.

Διαβάστε επίσης: Η Kim Kardashian μάς συστήνει επίσημα τον νέο της σύντροφο

«Είμαι ο Θεός της οικογένειάς μου. Αν ο εχθρός μπορεί να χωρίσει με την Kimye, θα υπάρξουν εκατομμύρια οικογένειες που θα νιώθουν ότι ο χωρισμός είναι ok, αλλά όταν ο Θεός φέρει κοντά την Kimye, θα υπάρξουν οικογένειες που θα επηρεαστούν και θα δουν πώς ένας χωρισμός μπορεί να ξεπεραστεί και πως μια οικογένεια μπορεί να ενωθεί ξανά» πρόσθεσε ο ίδιος μεταξύ άλλων και μάς έκανε να καταλάβουμε πως μάλλον δεν πήρε και τόσο cool τη νέα σχέση της τηλεπερσόνας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση