ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Kanye West: «Βλέπω καλά πράγματα στον Hitler»

Το σχόλιο που «συγκλόνισε» όλο το διαδίκτυο

Μαρία Σάββα

Ως γνωστόν, ο ράπερ και πρώην σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West, μετά τον χωρισμό του με την τηλεπερσόνα ξεκίνησε να παίρνει την «κατηφόρα» και να γίνεται κάθε εβδομάδα είδηση σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πιο πρόσφατο του σκάνδαλο και φυσικά εκείνο που του «στοίχησε» περισσότερο ήταν τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την λήξη της συνεργασίες του με brands όπως ο οίκος Balenciaga, η Adidas και η Gap.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έκανε, θέλοντας να «συγκλονίσει» το κοινό για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε στο podcast InfoWars του Alex Jones, φορώντας μια μάσκα που έκρυβε ολόκληρο το πρόσωπό του και εκφράζοντας τον θαυμασμό του προς τον Hitler.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι «δεν του αρέσουν οι Ναζί», εκείνος είπε: «Μου αρέσει ο Hitler».

«Λοιπόν, βλέπω καλά πράγματα και στον Hitler. Αγαπώ τους πάντες και οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου πουν "Μπορείς να μας αγαπήσεις και μπορείς να αγαπήσεις αυτό που σου κάνουμε με τα συμβόλαια, και μπορείς να αγαπήσεις αυτό που πιέζουμε με την πορνογραφία", αλλά αυτός ο τύπος που εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους, εφηύρε το μικρόφωνο που χρησιμοποιώ ως μουσικός, δεν μπορείς να πεις δυνατά ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε ποτέ κάτι καλό, και τελείωσα με αυτό. Τελείωσα με αυτό. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι πολύτιμο να δώσει, ειδικά ο Hitler», τόνισε ο ράπερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kanye West  |  news  |  gossip  |  Hollywood  |  showbiz  |  drama  |  podcast

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση