ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Καμία πρώην του Harry δεν ήθελε να γίνει μέλος των royals

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

newsroom must

Είναι ευρέως γνωστή η πολύκροτη ερωτική ζωή του πρίγκιπα Harry, πριν κατασταλάξει στον μεγάλο έρωτα της ζωής του την Meghan Markle, o Δούκας δεν ήταν και τόσο ήσυχο αγόρι.

Καμία όμως από όλες αυτές τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του, δεν ήθελε να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι λογικό, καθώς πέραν των αμέτρητων ευθυνών υπάρχει κι ένα βαρύ πρωτόκολλο που καθορίζει τη ζωή σου.

Μία από τις σοβαρές του σχέσεις λοιπόν, στο παρελθόν η  Chelsy Davy, είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αξίωμα του, κι πως ποτέ δεν ήθελε να έχει κάποια ανάμειξη με τους royals,  λόγω της υπερπροβολής της σχέσης τους.

H Davy και ο πρίγκιπας Harry γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα έφηβοι και είχαν σχέση μέχρι το 2010.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy)

Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι "ήταν σκληρά.Ήταν τρέλα, τρομακτικά και άβολα. Το βρήκα πολύ δύσκολο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήμουν νέα, προσπαθούσα να είναι ένα φυσιολογικό παιδί και ήταν απαίσιο”.

Όπως είχε πει "εάν βγεις έξω, τραβούν μια φωτογραφία. Αλλά δεν τραβούν μια φωτογραφία σου που πηγαίνεις στη δουλειά κάθε πρωί, αλλά όταν βγαίνεις από ένα κλαμπ στις 4 το πρωί”.

Ο χωρισμός της με τον πρίγκιπα ήταν ακόμα πιο επεισοδιακός εξαιτίας των media: "Ήταν τρέλα, για αυτό ήθελα να επιστρέψω στην Αφρική. Τώρα είναι όλα ήρεμα”.

Ο Harry μάλιστα την είχε στηρίξει σε μια παλιότερη συνέντευξή του λέγοντας πως "η κοπέλα μου είναι πολύ ξεχωριστή για μένα και -ναι -έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
harry  |  πρώην  |  royals  |  παλάτι  |  meghan

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση