ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Καλημέρης: Η αποκάλυψη για την Μενεγάκη και τον Alpha

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι η ελληνική τηλεόραση και η τηλεόραση είναι η Μενεγάκη»

Για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά μίλησε ο Τζώνης Καλημέρης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό»

Ο άνθρωπος των media αναφέρθηκε στην αντικατάσταση της παρουσιάστριας από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολιάζοντας ότι «Θα πάρει πάνω της μεγάλο φορτίο και θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με την Μενεγάκη και πρέπει να το αποφύγει, γιατί αν συγκριθεί θα χάσει»!
Ο Τζώνης Καλημέρης που έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, αλλά και της κρατικής τηλεόρασης μιλώντας για την απόφαση της Ελένης της οποία γνωρίζει καλά είπε ότι πρόκειται για μια σταρ ενώ την χαρακτήρισε και ως μια «Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι η ελληνική τηλεόραση και η τηλεόραση είναι η Μενεγάκη, είναι η μεγαλύτερη σταρ της τηλεόρασης και είναι σταρ γενικά, είναι μια Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας, ξέρω ότι θα λείψει, ξέρω ότι για να πάρει έχει λόγο, αν δεν ήξερα κάποια πράγματα θα έλεγα ότι είναι καλό να φεύγεις όταν είσαι στην κορυφή, αλλά επειδή ξέρω κάποια πράγματα, η απόφασή της ήταν αποτέλεσμα και ατυχών χειρισμών του καναλιού».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι το κανάλι δεν αγάπησε την Μενεγάκη. «Είμαστε φίλοι αλλά η ίδια δεν μιλάει. Από αυτά που έχω μάθει, ξέρω πως το κανάλι δεν έδειξε πως την αγαπάει, ενώ η Φαίη τόνισε πως είναι και το οικονομικό κομμάτι αλλά και κομμάτι συμπεριφοράς! Θα αναρωτιόμουν αν έχω επιλογή ισάξια της Μενεγάκη, αν όχι δεν θα άφηνα την Ελένη να φύγει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση