ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Και η στυλίστρια της Amber Heard εναντίον της: «Δεν είχε κανένα σημάδι»

«Η κυρία Heard δεν είχε μαυρισμένα μάτια και δεν έφερε κάποιο άλλο τραύμα»

Όλο και περισσότεροι στέκονται στο πλευρό του Johnny Depp στην δικαστική διαμάχη με την πρώην του Amber Heard.

Όπως φαίνεται η πρώην στυλίστας της Heard και του Depp Samantha Mcmillen κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν είδε της Amber να έχει σημάδια κακοποίησης όταν κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι την χτύπησε στις 15 Δεκεμβρίου το 2015.

Στις 16 Δεκεμβρίου η Amber εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Late, Late Show» και η ίδια ισχυρίστηκε ότι είχε δύο μαύρα μάτια. Παρόλα αυτά η στυλίστας Samantha Mcmillen η οποία εργάστηκε μαζί της εκείνη την ημέρα για την εμφάνισή της είπε ότι την είδε σε πολύ καλό φωτισμό «σε κοντινή απόσταση και δεν φορούσε μακιγιάζ» έτσι μπορούσε να δει ξεκάθαρα εάν η Heard ήταν τραυματισμένη είχε σημάδια η μώλωπες πράγμα που δεν παρατήρησε.

«Η κυρία Heard δεν είχε μαυρισμένα μάτια και δεν έφερε κάποιο άλλο τραύμα καθ’ όλη την διάρκεια εκείνης της ημέρας. Έμαθα αργότερα ότι η κυρία Heard κατηγόρησε τον Johnny Depp στα μέσα ενημέρωσης πως την κακοποίησε βίαια την προηγούμενη νύχτα στις 15 Δεκεμβρίου 2015».

Η Amber μετά το τέλος της εκπομπής είπε «Μπορείς να το πιστέψεις ότι εμφανίστηκα στο σόου με δύο μαυρισμένα μάτια;». Η Samantha είπε μάλιστα ότι την άκουσε να λέει σε φίλο της όταν έφυγε από το σπίτι στις 16 Δεκεμβρίου «Βεβαιώσου ότι θα βάλεις αυτές τις φωτογραφίες στον υπολογιστή μου». Η ίδια δεν γνώριζε σε ποιες φωτογραφίες αναφερόταν ενώ οι φωτογραφίες κυκλοφόρησα αργότερα και έδειχναν την Amber με μαυρισμένα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X