ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Και η Madonna στο πλευρό της Britney Spears

Μετά το θέμα με την κηδεμονία.

newsroom must

Ως καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτήρισε η Madonna την κατάσταση, την οποία υφίσταται η Britney Spears, μένοντας εγκλωβισμένη σε μία τυραννική κηδεμονία τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Madonna που είχε συνεργαστεί μουσικά με τη Britney Spears στο παρελθόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στόρι, δηλώνοντας τη συμπαράστασή της στη γυναίκα που απλά ζητάει τη ζωή της πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της ποπ ανέβασε μία δική της, παλιά φωτογραφία στην οποία φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε το όνομα της Britney Spears και ένα κείμενο που τη συνόδευε. Η Madonna έγραψε: "Δώστε σε αυτή τη γυναίκα τη ζωή της πίσω. Η δουλεία έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό. Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που κάνει αυτό στις γυναίκες για αιώνες. Αυτό είναι καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Britney, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή".

Και άλλοι celebrities έχουν δηλώσει ανοιχτά τη γνώμη τους προς υπεράσπιση της τραγουδίστριας, όπως ο Justin Timberlake και η Christina Aguilera, με τους οποίους η Spears γνωρίζεται από την παιδική της ηλικία.

Ύστερα από την κατάθεσή της στο δικαστήριο που επιβεβαίωσε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της πριγκίπισσας της ποπ, έχει οριστεί ήδη μία νέα ακρόαση όπου η Spears θα αιτηθεί να ολοκληρωθεί το καθεστώς της κηδεμονίας.

Στο μεταξύ, ο επί 25 χρόνια μάναντζέρ της, Larry Rudolph, αποφάσισε να παραιτηθεί μετά τα λεγόμενα της σταρ ότι πλέον θέλει να σταματήσει να δουλεύει, όπως και ο δικηγόρος της, Sam Ingham, αφού η ίδια υποστήριξε πως παρά το ότι έχουν αναπτύξει μία πολύ στενή σχέση, ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να επιλέξει εκείνη προσωπικά τον άνθρωπο που θα την εκπροσωπήσει.

Από την άλλη, η δικηγόρος του πατέρα της δήλωσε πως ο πελάτης της νιώθει πολύ στενοχωρημένος που βλέπει την κόρη του να υποφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση