ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Κ. Χριστοφόρου: «Αυτό που είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τους One, το βρήκα μικρόψυχο»

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τις δυσκολίες που βίωσε στη συνεργασία του Γιώργο Θεοφάνους

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για τις δυσκολίες στη συνεργασία του με τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, αποκαλύπτοντας μάλιστα τους λόγους που έληξε τόσο άδοξα. Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρετε σε αυτό το γεγονός, καθώς πρόσφατα μίλησε ξανά για τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους. 

«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους One. Δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο πολλή η κούραση. Ήταν και η φιλοδοξία του να κάνω solo καριέρα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο. Είχαμε εντάσεις, διαφωνίες, καβγάδες, άσχημα πράγματα. Σαν αδερφό μου τον είχα και τώρα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Αν δεν έχουμε ανάδρομο φεγγάρι, Ερμής κ.τ.λ…Ξέρεις κάποια στιγμή όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο να πάει στην καταστροφή!», είπε αρχικά ο τραγουδιστής για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Λέγοντας στην συνέχεια «Υπήρχε τώρα λόγος να πει μετά από τόσα χρόνια ότι οι One ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων; Να ”πυροβολήσει” τα πόδια του; Το βρήκα λίγο μικρόψυχο αυτό. Θα έπρεπε να πει ότι: ”τα παιδιά καλά έκαναν αυτό που έκαναν και όλα καλά”»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS