ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Justin Theroux: Η σχέση του με την Jennifer Aniston μετά το διαζύγιο

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Ο αγαπημένος ηθοποιός Justin Theroux και πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston έδωσε συνέντευξη και ξεκαθάρισε πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν αποστασιοποιηθεί.

Οι δύο ξεκίνησαν την σχέση τους το 2011, αρραβωνιάστηκαν το 2012 και παντρεύτηκαν το 2015. Χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2018 με μία κοινή δήλωση «Έγινε αμοιβαία και με αγάπη στο τέλος του περασμένου έτους».

Ο ίδιος, στο περιοδικό “Esquire” είπε χαρακτηριστικά «Δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλον και έχουμε παραμείνει φίλοι» παρόλο που δεν είναι πλέον ζευγάρι. ακόμη μίλησε και για την θεωρητική «απόσταση» μεταξύ τους λέγοντας «Πρόκειται για μια ιστορία που δεν είναι αλήθεια, ως επί το πλείστων. Ο κόσμος δημιουργεί ιστορίες που τους κάνει να νιώθουν καλύτερα ή απλώς θέλουν να απλοποιούν τα πράγματα. Όλο αυτό το [σε αυτόν αρέσει η ροκ, ενώ στον άλλον η τζαζ. Φυσικά και θα χώριζαν’. Δεν είναι έτσι. Δεν συμβαίνει έτσι. Πρόκειται για μια υπερβολική απλοποίηση».

Τέλος ο Justin αναφέρθηκε στην βαθιά φιλία που έχουν οι δύο, λέγοντας «Θέλω να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι εκτιμώ τη φιλία μας. Μπορεί να μην είμαστε μαζί, αλλά εξακολουθούμε να φέρνουμε χαρά ο ένας στον άλλον. Επίσης, με κάνει να γελάω πολύ, μα πάρα πολύ. Είναι ξεκαρδιστική. Θα ήταν μεγάλη απώλεια εάν δεν διατηρούσαμε επαφές, για μένα προσωπικά. Και θα ήθελα να σκεφτώ πως το ίδιο ισχύει και για εκείνη».

Προσθέτοντας «Νομίζω ότι όταν είσαι καλός στις σχέσεις, εάν αγαπάς το άτομο με τον ίδιο τρόπο που τον αγαπούσες όταν ήσασταν μαζί, είναι καλό να τον αγαπάς με τον ίδιο τρόπο και εκτός σχέσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση