ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

Justin - Hailey Bieber: Χωρίζουν ή περιμένουν παιδί;

Τι συμβαίνει με τον γάμο του διάσημου ζευγαριού;

newsroom must

Τι και αν ο Justin και η Hailey Bieber θεωρούνται ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και οι δύο τους με κάθε τους ποστ αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι και τυχεροί είναι; Πρόσφατα, μια κοινή τους εμφάνιση ήρθε να διαψεύσει τα όσα γνωρίσουμε και να προκαλέσει πανικό... σε σημείο μάλιστα να ξεκινήσουν οι φήμες περί διαζυγίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Justin και η Hailey Bieber έδωσαν "το παρών" τους στο Met Gala, το ετήσιο γεγονός συγκέντρωσης χρημάτων προς όφελος του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης και όπως μπορείτε να δείτε στην συνέχεια, ο Justin κατά την διάρκεια της φωτογραφίσής τους πήγε να βάλει το χέρι του πάνω στην κοιλιά της συζύγου του και εκείνη γρήγορα το απομάκρυνε.Ω, ναι.

Οι θαυμαστές του ζευγαριού θεώρησαν ότι αυτή η κίνηση της Hailey αποδεικνύει ότι το ζευγάρι μάλλον δεν είναι στα καλύτερά του. Στον αντίποδα όμως, μερικοί κάνουν λόγο για ακριβώς το αντίθετο. Για πολλούς η κίνηση του Bieber αποκαλύπτει πως η Hailey είναι έγκυος και εκείνη, θέλοντας να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και έχοντας στο μυαλό της πως η κίνηση του Bieber θα πρόδιδε το γεγονός, αποφάσισε να απομακρύνει το χέρι του. Μέχρι στιγμής πάντως το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το συμβάν.

@edits_leyends

Justin‘s face at the end… ##foryou ##justinbieber ##haileybieber ##metgala ##2021 ##redcarpet ##pain ##diva ##fypシ ##goviral ##couple

♬ MMM MMM (feat. ATL Jacob) - Kali

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση