ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Julia Roberts για Matthew Perry: «Το να πεθαίνει ξαφνικά κάποιος τόσο νέος, είναι σπαρακτικό»

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός

Μαρία Σάββα

Ένα μήνα μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Matthew Perry, η Julia Roberts ανοίγει την ψυχολογική της καρτέλα στο «Entertainment Tonight», μοιράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Σημειώνει με έμφαση ότι, παρά τον πόνο, διατηρεί μόνο θετικές αναμνήσεις. «Ο ξαφνικός θάνατος ενός τόσο νέου ανθρώπου είναι καρδιοκατακτητικός», δηλώνει η ηθοποιός, που συνδέθηκε συναισθηματικά με τον Perry από το 1995 έως το 1996. Προσθέτει ότι η εμπειρία αυτή μας καθιστά πιο ευγνώμοι για ό,τι έχουμε και μας ωθεί να προχωρήσουμε θετικά.

Η σχέση μεταξύ της Julia Roberts και του Matthew Perry ξεκίνησε όταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κλήθηκε να εμφανιστεί ως guest star στη σειρά "Τα Φιλαράκια" το 1996. Η εμφάνισή της ως πρώην συμμαθήτρια του Chandler στο επεισόδιο "The One After the Super Bowl" ήταν μια ευχάριστη ανάμνηση για την ηθοποιό, που τη θυμάται με αγάπη και θετικά συναισθήματα.

Στα απομνημονεύματα του, ο Perry αποκαλύπτει πώς εντυπωσίασε την Roberts πριν ακόμα την πρώτη τους συνάντηση, στέλνοντάς της τρεις ντουζίνες κόκκινων τριαντάφυλλων με μια κάρτα που έγραφε: «Το μόνο πιο συναρπαστικό από την προοπτική να κάνεις το σόου, είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία για να σου στείλω λουλούδια». Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, ο Perry αναφέρει πώς η σχέση τους ήταν υπερβολική για εκείνον και πώς, φοβούμενος την απόρριψη, αποφάσισε να χωρίσει με την λαμπερή Julia Roberts.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση