ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Jolie - The Weeknd: Η βραδινή έξοδός τους και οι φήμες περί σχέσης

Όσα αναφέρει νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Είναι γεγονός ότι φέτος θα τα δούμε όλα, πρώτα η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, μετά η Irina Shayk με τον Kanye West και τώρα σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ‘Page Six’ η Angelina Jolie και ο The Weeknd φωτογραφίζονται μαζί από τους paparazzi να βγαίνουν από γνωστό Ιταλικό εστιατόριο.

Εκείνη στιλάτη όπως πάντα, ακόμη και με casual wear, εθεάθη να φορά ένα μαύρο φόρεμα, με nude καμπαρτίνα και pumps ενώ εκείνος φορούσε ένα total black outfit και αλυσίδα στο λαιμό.

Αν και όλοι πιστεύουν πως ίσως η έξοδός τους αφορούσε ρομαντικούς λόγους μιας και οι δύο βρίσκονται «εντός παζαριού», μάλλον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς «Σίγουρα δεν προσπάθησαν να το κρύψουν», αφού η ίδια «Επικεντρώνεται στο να επιστρέψει στον κινηματογράφο. Έχει και τη σειρά της ΗΒO που πρωταγωνιστεί, άλλωστε».

Ενώ ο The Weekend πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά ‘The Idol’ με την υπόθεση να αφορά «μία pop τραγουδίστρια που ξεκινά σχέση με έναν μυστηριώδη ιδιοκτήτη club του Los Angeles, o οποίος είναι ηγέτης μίας αίρεσης».

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στον φιλανθρωπισμό κάνοντας τεραστίων ποσών δωρεές σε διάφορα ιδρύματα που αφορούν είτε θέματα υγείας, είτε παιδιών είτε μεταναστών με την Jolie να βρίσκεται μέχρι πρότινος στην Burkina Faso, και τον Weeknd να λέει σε πρόσφατη δήλωσή του, «Θα δωρίσω ένα εκατομμύριο δολάρια για να παράσχω δύο εκατομμύρια γεύματα μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και θα ενθαρρύνω όσους μπορούν να δώσουν επίσης βοήθεια».

Κάτι που είναι κοινό, και μοιάζει να τους ένωσε σε αυτό το δείπνο, χρήζοντάς το με αυτό τον τρόπο μάλλον μια επαγγελματική συνάντηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση