ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

Johnny Depp για την Amber Heard: «Ένιωθα σαν να έπιασα πάτο»

Όλα όσα αποκάλυψε για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Μαρία Σάββα

Μετά την νίκη της δικαστικής διαμάχης που είχε με την πρώην σύζυγό του ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp, επέστρεψε στον χώρο της υποκριτικής σαν να μην πέρασε μια μέρα και παραχωρώντας μια συνέντευξη εξέφρασε όλα του τα συναισθήματα γι’ αυτό.

«Πείτε το όπως θέλετε. Επέστρεψα. Αν και για να επιστρέψεις, πρέπει πρώτα να φύγεις. Εγώ δεν πήγα πουθενά. Ίσως δεν με σκέφτηκαν, δεν με πρόσεξαν ή δεν μου επέτρεψαν καν να με δει το κοινό», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε, «στην αρχή αυτής της δύσκολης περιόδου, ένιωθα σαν να έπιασα πάτο. Μπορείς να πιάσεις πάτο αμέτρητες φορές, αλλά αν είσαι αρκετά τυχερός και βρεις το υπόγειο, τότε ξέρεις ότι θα ανέβεις ξανά, θα είσαι εντάξει».

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβαιναν, αλλά ξέρεις, τρέχοντας ανάμεσα σε όλες αυτές τις σταγόνες βροχής, μαθαίνεις τόσα πολλά σε βαθμό που ακόμα και η ιδέα της πικρίας, του μίσους ή οτιδήποτε άλλου φαντάζει πολύ μακρινή», σημείωσε.

«Γιατί μίσος, φίλε; Το μίσος είναι ένα ακριβό συναίσθημα. Το μίσος απαιτεί μεγάλη φροντίδα για να το καλλιεργήσεις. Θα προτιμούσα να πω ''όχι'', δεν έχω μίσος»,
τόνισε

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση