ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

John Mayer: Αποκαλύπτει για πιο λόγο σταμάτησε να βγαίνει ραντεβού

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Ο γνωστός μουσικός John Mayer στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «Call her Daddy», αποκάλυψε ότι από τον καιρό που «έκοψε» το αλκοόλ έχει σταματήσει να βγαίνει ραντεβού με γυναίκες, σχολιάζοντας ότι «Το dating δεν είναι πλέον μία δραστηριότητα που κάνω, δεν υπάρχει και δεν έχει πια ένα συγκεκριμένο μοτίβο».

«Δεν έχω πια υγρό κουράγιο. Έχει ξεραθεί», είπε αναφερόμενος στην σχέση του με το αλκοόλ η οποία έχει τελειώσει εδώ και 6 χρόνια μετά από μια τραυματική βραδιά που πέρασε στο πάρτι του Drake για τα 30α του γενέθλια και το 6ήμερο hangover που ακολούθησε.

«Νομίζω ότι έχω το όνομα του γυναικά, αλλά οι άνθρωποι θα εκπλήσσονταν αν μάθαιναν την πραγματικότητα».Παρόλο που είχε σχέση με την Taylor Swift, την Jennifer Aniston, την Katy Perry, την Jessica Simpson και πολλές ακόμη, ο ίδιος είπε ότι δεν διέθετε καμία αυτοπεποίθηση. «Μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι αν κάποια γυναίκα μου έδειχνε ενδιαφέρον, ήταν ατύχημα και θα έπρεπε να το εκμεταλλευτώ. Και όταν άρεσα σε κάποια, την ερωτευόμουν αμέσως», τόνισε στην συνέχεια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by John Mayer (@johnmayer)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
John Mayer  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση