ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

John Legend: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στα social media

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Όπως αποδεικνύεται, ο γνωστός τραγουδιστής John Legend δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τα social media, κάτι το οποίο είχε αναπτύξει και η γυναίκα του Chrissy Teigen.

Ο ίδιος μιλώντας στο podcast, “People Every Day”, είπε μεταξύ άλλων πως οι γυναίκες περνούν εξονυχιστικό έλεγχο στο διαδίκτυο και αυτό τον ενοχλεί πολύ αφού το έζησε και με την γυναίκα του.

Να θυμίσουμε ότι η Chrissy είχε αποφασίσει να αποκοπεί από το Twitter αλλά δεν άντεξε και πολύ, ένα μήνα μόνο, με την ίδια να επανέρχεται γράφοντας, «Τελικά είναι απαίσιο να σιωπάς τον εαυτό σου και να μην απολαμβάνεις γέλια σε διάσπαρτες στιγμές της ημέρες και να χάνεις 2 χιλιάδες φίλους ξαφνικά. Επιλέγω να δέχομαι τα αρνητικά μαζί με τα θετικά'» ενώ στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία της στην πισίνα με τον γιο της, Miles, και έγραψε «Εγώ, σαν σκέφτομαι πως να ευχαριστήσω τους άντρες του Twitter'».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Αυτό που φάνηκε να την ενοχλεί ήταν κυρίως τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση της αποβολής της, και αυτό είναι που οδήγησε τον τραγουδιστή να εξάγει το εξής συμπέρασμα.

Όπως είπε ο ίδιος, «Γιατί θες να έχεις feedback. Και μεγάλο κομμάτι της καριέρας της Chrissy χτίστηκε από την διάδραση της με τους ανθρώπους και γνωρίζοντάς τους καλύτερα και κάνοντας κι εκείνους να την γνωρίσουν», συνεχίζοντας «Δεν θέλει να αποκλείσει τον εαυτό της από αυτό αλλά την ίδια στιγμή, μπορεί να γίνει κάποιες φορές τοξικό».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Καταλήγοντας, μιλά για τον εξονυχιστικό έλεγχο που περνούν οι γυναίκες στα social media, αναφερόμενος φυσικά και στη γυναίκα του, λέγοντας «Υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος στο πώς φαίνονται και οι άλλοι νιώθουν πιο άνετα να είναι επικριτικοί μαζί τους σε σχέση με το πώς θα ήταν με τους άνδρες. Βλέπω τη διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που αντιμετωπίζουν εμένα και την Chrissy».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση