ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Joe Biden: Η απάντηση του για την Taylor Swift

«Αυτές οι πληροφορίες είναι απόρρητες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden έδωσε μια απάντηση γεμάτη χιούμορ στα σχόλια που έχουν γίνει για την ηλικία του, επιλέγοντας να κάνει αναφορές στην ηλικία του Donald Trump. Κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Late Night» με τον Σιθ Μάγερς, φορώντας μαύρα γυαλιά και εμφανώς χαλαρός, ο Biden απάντησε σε διάφορα θέματα που κυμαίνονται από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μέχρι τον Trump, αλλά και θέματα πιο ελαφριά όπως οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την Taylor Swift και τη φερόμενη «σχέση» της με τους Δημοκρατικούς. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Biden εμφανίστηκε στην εκπομπή, με την πρώτη να ήταν πριν από 10 χρόνια, όταν κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Biden ρωτήθηκε για τις ανησυχίες των ψηφοφόρων σχετικά με την ηλικία του και απάντησε με μια επικριτική αναφορά στην ηλικία του προκατόχου του, του Trump. Σχολιάζοντας την ηλικία του, είπε, «Ρίξτε μια ματιά στον άλλο τύπο, είναι περίπου όσο είμαι κι εγώ». Έκανε επίσης λόγο για τη σημασία των ιδεών και της πολιτικής φιλοσοφίας, προσθέτοντας, «Το θέμα είναι πόσο παλιές είναι οι ιδέες σου. Αυτός είναι ένας τύπος που θέλει να μας πάει πίσω», αναφερόμενος στις θέσεις του Trump για θέματα όπως τα δικαιώματα στην άμβλωση, τις οποίες χαρακτήρισε ξεπερασμένες.

Στη συνέχεια, η συζήτηση μετακινήθηκε στην Swift και τη θεωρία συνωμοσίας που περιελάμβανε την υπόθεση ότι η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή των Kansas City Chiefs, Travis Kelce, δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2024.

Όταν ρωτήθηκε, «Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι υπάρχει συνωμοσία μεταξύ εσάς και της Taylor Swiftτ;», εκείνος απάντησε, «Από πού παίρνετε αυτές τις πληροφορίες; Είναι απόρρητες», και αμέσως πρόσθεσε, «Αλλά θα σας πω ότι με υποστήριξε το 2020».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση