ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Jodie Comer: Σταματάει την παράσταση στο Broadway λόγω πυρκαγιάς

Προειδοποιήσεις για την υγεία σε τμήματα του Καναδά και των βορειοανατολικών ΗΠΑ.

Μαρία Καραμάνου

Η ηθοποιός Jodie Comer κατέβηκε απότομα από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Broadway την Τετάρτη επτά Ιουνίου, αφού είπε ότι είχε δυσκολία στην αναπνοή λόγω καπνού από πυρκαγιά.

Το one-woman show της Comer, Prima Facie, συνεχίστηκε αφού η μαθήτρια της παρενέβη για να ολοκληρώσει την παράσταση matinee. Ο καπνός της πυρκαγιάς στον Καναδά έχει καλύψει όλη τη Νέα Υόρκη τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, μία παράσταση του Hamilton και αρκετοί αθλητικοί αγώνες αναβλήθηκαν την Τετάρτη, καθώς οι κάτοικοι συμβουλεύτηκαν να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους ή να φορούν μάσκες KN95 σε εξωτερικούς χώρους.

«Το σημερινό δείπνο του Prima Facie διακόπηκε περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξη της παράστασης, αφού η Jodie Comer δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει λόγω της κακής ποιότητας του αέρα στη Νέα Υόρκη λόγω του καπνού από τις καναδικές πυρκαγιές», δήλωσε εκπρόσωπος της παραγωγής στο The Hollywood Reporter.

Η φοιτήτρια Dani Arlington αντικατέστησε την σταρ του Killing Eve στο ρόλο της Tessa, ολοκληρώνοντας την περίπου 100λεπτη παράσταση και κερδίζοντας ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα, δήλωσε ένας μάρτυρας στο Deadline.

Ένας μάρτυρας από το κοινό είπε στο Deadline ότι μετά από περίπου τρία λεπτά από την εμφάνισή της, η Comer έβηξε και φώναξε στον διευθυντή σκηνής, «Δεν μπορώ να αναπνεύσω αυτόν τον αέρα».

Αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Variety ανέφεραν ότι ο Comer βοηθήθηκε στη σκηνή από ένα μέλος της ομάδας παραγωγής.

Μέχρι τη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση ότι η ηθοποιός δεν θα επέστρεφε στη σκηνή εκείνο το απόγευμα, ορισμένα μέλη του κοινού φέρεται να είχαν εγκαταλείψει τις θέσεις τους, με πολλούς να ζητούν νέα εισιτήρια για μελλοντική παράσταση ή για επιστροφή χρημάτων.

Στο Twitter, ένα μέλος του κοινού έγραψε, «Ήρθαμε να δούμε την Jodie Comer. Ξεκίνησε την παράσταση. Έπρεπε να σταματήσει για την ποιότητα του αέρα. Τώρα θέλουμε να δούμε ποια είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων. Ανταλλαγή? Ήρθαμε και πληρώσαμε υψηλό εισητήριο για να δούμε την Jodie».

Ο καπνός από τον Καναδά έχει χρωματίσει τον ουρανό πορτοκαλί στη Νέα Υόρκη και οδήγησε σε προειδοποιήσεις για την υγεία σε τμήματα του Καναδά και των βορειοανατολικών ΗΠΑ. Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος δήλωσε ότι η ποιότητα του αέρα στη Νέα Υόρκη ήταν «ανθυγιεινή» και οι πολίτες προειδοποιήθηκαν να περιορίσουν την υπαίθρια δραστηριότητα. Άλλοι χώροι που θα επηρεαστούν περιλαμβάνουν το Vineyard Theatre που ακύρωσε την παράσταση This Land Was Made το βράδυ της Τετάρτης.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση