ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Joan Collins για τους πρώην συζύγους της: «Όλοι μου πήραν χρήματα»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Η Joan Collins η οποία χωρίς αμφιβολία ήταν μία από τις ομορφότερες γυναίκες του Hollywood αλλά είχε μεγάλη αποτυχία στην αγάπη, καθώς δεν έκανε ένα μόνο γάμο αλλά πέντε, με την ίδια να είχε και δεσμό με τον Warren Beatty, χωρίς όμως να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Πρόσφατα η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους Times στην οποία δεν δίστασε να μιλήσει για τους άνδρες της ζωής της, με την ίδια να μην είπε τα καλύτερα γι’ αυτούς.

«Στην πραγματικότητα όλοι μου πήραν χρήματα», είπε χαρακτηριστικά στους Times για τους πρώην συζύγους της, εκτός από τον τρίτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ron Kass, γιατί όταν χώρισαν «δεν είχαν μείνει χρήματα».

Η ίδια μιλώντας για τον δέυτερο σύζυγό της Anthony Newley, και πατέρα των δύο από τα τρία παιδιά της: της κόρης Tara Newley, 59 ετών, και του γιου Alexander Newley 57 ετών, είπε χαρακτηριστικά: «Συνειδητοποίησα ότι ο Anthony Newley ήταν μια ιδιοφυΐα και συναρπαστικός και νομίζω ότι ένιωσα ότι θα ήταν ένας πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά μου θα κληρονομούσαν λίγη από την ευφυΐα και τη μαγεία του, κάτι που έκαναν, με χαρά το λέω, αλλά ήταν ελαττωματικός».

«Δεν ήταν σε θέση να είναι καλός πατέρας ή καλός σύζυγος και ήταν εντελώς τρελός με τις γυναίκες», πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε πως σήμερα η Collins είναι παντρεμένη με τον κατά 32 χρόνια μικρότερο Percy Gibson, θεατρικό παραγωγό, με τον οποίο γνωρίστηκαν στην παράσταση Love Letters, στην οποία ήταν παραγωγός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση