ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

JLo: Πληγωμένη και αποκομμένη από τον A-Rod

Αυτή είναι η τελική της απόφαση.

newsroom must

Σήριαλ μεγατόνων η σχέση της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez, και την επανασύνδεση με τον Ben Affleck, αφού οι δηλώσεις από «πηγές οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος» δίνουν και παίρνουν.

Ανάμεικτα, είναι και τα συναισθήματα του κοινού που παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς, οι μισοί είναι ενθουσιασμένοι με την θεωρητική επαναπροσέγγιση του Affleck προς την λατίνα σταρ, ενώ οι υπόλοιποι εκφράζουν αραιά και που τον εκνευρισμό τους απέναντι στην στάση της προς τον Alex Rodriguez (πρώην αρραβωνιαστικό).

Σε νέο ρεπορτάζ από το περιοδικό People, πηγή από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού (Lopez-Rodriguez) αναφέρει ότι όχι μόνο ο ίδιος είναι εκνευρισμένος με την τροπή που έχει πάρει το όλο θέμα, αλλά μάλλον κάθεται και σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι η ίδια να αποφασίσει τελικά πως θα προχωρήσουν.

Αν και αρχικά, η superstar Lopez είχε κάθε πρόθεση να λήξει την σχέση σε χαμηλούς τόνους, κρατώντας μια φιλική στάση απέναντί του, τώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να μιλήσει ξανά μαζί του.

Χαρακτηριστικά, «Η Jennifer φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει τη σχέση της με τον Alex να δουλέψει. Αισθάνεται καλά, που αποφάσισε να το διακόψει. Απλώς δεν τον εμπιστεύεται και δεν ήθελε να χάσει περισσότερο χρόνο. Πλήρωσε σίγουρα τον εγωισμό τους. Είχε την εντύπωση πως θα συνέχιζαν σαν φίλοι, όμως η άσχημη συμπεριφορά του έκανε την Jen να τον κόψει».

Ενώ ταυτόχρονα, βρήκε καταφύγιο στην παλιά της αγάπη, τον Ben Affleck, με τον οποίο θεάθηκαν σε θέρετρο στην Montana, να κάνουν μαζί διακοπές, κάτι που αναφέρει πηγή στο περιοδικό Elle, λέγοντας «Η Jennifer μιλάει με τον Ben κάθε μέρα. Κάνουν σχέδια να δουν ο ένας τον άλλο. Είναι πολύ ενθουσιασμένη για το πώς πάνε τα πράγματα μεταξύ τους».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez ❤

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση