ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

JLo - Alex Rodriguez: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό τους

Τι δηλώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

newsroom must

Μετά τις έντονες φήμες και την επίσημη επιβεβαίωση από το ζευγάρι, ότι πλέον ακολουθούν ξεχωριστή πορεία στην ζωή, ήρθαν στο φως αποκαλύψεις για τις δυστυχίες στην σχέση τους από άτομα του στενού τους κύκλου.

Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν ότι η διάλυση του αρραβώνα ήρθε μετά από πολλούς μήνες έντασης και καυγάδων κάτι που κάνει τη Jennifer Lopez να νιώθει επιτέλους πολύ ήρεμη μετά την απόφασή τους να πάψουν να προσπαθούν.

Άλλη πηγή επιβεβαίωσε ότι "η JLo δεν ήταν χαρούμενη εδώ και αρκετό καιρό. Από τη στιγμή που είχε πληγεί η εμπιστοσύνη της δεν υπήρχε επιστροφή. Αλλά νιώθει καλά για την απόφασή της επειδή γνωρίζει ότι ο A Rod θα εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζωή της, απλά με άλλη ιδιότητα".

Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και σκοπεύουν να παραμείνουν φίλοι. Εξάλλου, είχαν προχωρήσει σε κοινές επενδυτικές ενέργειες, μέσω των οποίων θα παραμένουν συνδεδεμένοι. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι αγόρασαν από κοινού ένα σπίτι στην California, ενώ τον Σεπτέμβριο πούλησαν αυτό που είχαν στην παραλία του Malibu και επένδυσαν τα χρήματα (περίπου 33 εκατομμύρια δολάρια) αγοράζοντας μια έπαυλη στο Miami.

Φαίνεται πάντως πως εκείνη που πήρε την οριστική απόφαση για το χωρισμό ήταν η Lopez, ενώ ο Rodriguez εξακολουθεί να ελπίζει ότι υπάρχει η πιθανότητα για επανασύνδεση. "Αυτή τη στιγμή, σέβεται την επιθυμία της, αλλά ελπίζει ότι στο μέλλον θα είναι ξανά μαζί", αποκαλύπτει μια τρίτη πηγή στο E! News.

"Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι η JLo ευτυχισμένη". Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο πήγε ένα ταξίδι-αστραπή στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου εκείνη βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας. "Πήγε για να τη βρει και να της αποδείξει πόσο σοβαρά σκέφτεται για το θέμα της σχέσης τους. Δεν ξέρουν τι θα συμβεί. Το να προσπαθήσουν να χωρίσουν τις ζωές τους, τις επιχειρήσεις και τις οικογένειές τους θα είναι καταστροφικό για όλους τους εμπλεκόμενους", καταλήγει.

Πάντως το ζευγάρι δεν αναμένεται να συναντηθεί από κοντά σύντομα, αφού η Jennifer Lopez σκοπεύει να μείνει για λίγο καιρό στο LA.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση