ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

JLο - Alex Rodriguez: Ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους

Η κοινή δήλωση.

newsroom must

Η Jennifer Lopez κι ο Alex Rodriguez ακολουθούν επίσημα ξεχωριστά μονοπάτια στην ζωή , καθώς ανακοίνωσαν οι ίδιοι τώρα τον χωρισμό τους.

Μπορεί οι μέχρι τώρα φήμες να τους ήθελαν χωριστά , όμως για το ζευγάρι τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να αποκαλύψουν επίσημα το χωρισμό τους.

Να θυμίσουμε πως μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χωρισμένους, η JLo έφυγε για επαγγελματικούς λόγους με προορισμό την Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά την ακολούθησε ο Alex προφανώς για να γίνει η μεταξύ τους επανασύνδεση.

Η επανασύνδεση όμως ήταν ανεπιτυχής καθώς, η λατίνα τραγουδίστρια δε θα άντεξε ούτε σαν φήμη αυτό που ακούστηκε για τον σύντροφο της , πως πέρασε μία νύχτα πάθους με την Madison LeCroy.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτεροι ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και τα παιδιά του άλλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά λόγια και την υποστήριξη», έγραψε το “Today”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο, όμως έκαναν αρκετές προσπάθειες για να τα βρουν.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα για χωρισμό άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η λατίνα σταρ εμφανίστηκε σε βίντεο κλιπ της, χωρίς το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο πρώην της.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση