ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Jill vs Melania: To twitter αποφασίζει ποια στόλισε καλύτερα

Ποια πιστεύετε πως κέρδισε την ''μάχη''

newsroom must

Αν και η σύγκριση τις περισσότερες φορές δεν είναι θεμιτή αφού η κάθε οντότητα είναι διαφορετική, συχνά είναι αναπόφευκτη - ειδικά όταν μιλάμε για την πρώην και την νυν Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Με αφορμή τον γιορτινό στολισμό του Λευκού Οίκου που είδε το φως της δημοσιότητας στις 29 Νοεμβρίου, οι χρήστες του διαδικτύου ξεκίνησαν να συγκρίνουν τα επιτεύγματα της Jill Biden και της Melania Trump.

Διαβάστε επίσης: Jill Biden vs Melania Trump: Ποια ντύθηκε καλύτερα κατά την παραλαβή του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Jill Biden ακολούθησε φέτος το θέμα «Δώρα από καρδιάς» και για την διακόσμηση του Λευκού Οίκου χρειάστηκε 41 χριστουγεννιάτικα δέντρα, περίπου 2.000 μέτρα κορδέλα, πάνω από 10.000 στολίδια και περισσότερα από 300 κεριά και περίπου 79 χιλιάδες φωτάκια που χρησιμοποιηθήκαν για να διακοσμήσουν τα δέντρα, τα στεφάνια, τις γιρλάντες και όχι μόνο.

Από πλευράς της την περασμένη χρονιά η Melania Trump είχε ως θέμα το «America the Beautiful» δηλαδή η Αμερική είναι όμορφη και προσπάθησε μέσα από την διακόσμησή της να διατηρήσει περισσότερο τις παραδόσεις και να κινηθεί με ένα πιο εθνικιστικό πνεύμα.

 

Και ενώ η διακόσμηση που επίλεξε η κάθε Πρώτη Κυρία αντίστοιχα δεν είναι αδιάφορη, οι χρήστες του διαδικτύου βρήκαν την ευκαιρία να τρολλάρουν... και να αποφασίσουν ποια το έκανε καλύτερα. Δείτε στην συνέχεια μερικά tweets που εντοπίσαμε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση