ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Jessica Simpson: Κορμάρα μετά την γέννα

Μετά από δύο γέννες και με τα μωρά να έρχονται μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα, η Jessica Simpson κατάφερε να αποκτήσει το σώμα που πάντα ήθελε. Ταλαιπωρήθηκε μάλιστα πολύ μετά από δύο απανωτές κυήσεις που έκαναν το σώμα της να αλλάξει.

Είχε πάρει πολύ βάρος, με αποτέλεσμα να της ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να αδυνατίσει. Μόνο από την πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει περίπου 30 κιλά και τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα για τη σταρ.  Σήμερα όμως τα κατάφερε και όχι μόνο επέστρεψε στα κιλά της αλλά καμαρώνει για το κορμί bodybuilder που απέκτησε.

Αυτό που την βοήθησε να χάσει τα κιλά της ήταν όπως αποκάλυψε η ίδια το πρόγραμμα της Weight Watchers, της αμερικάνικης εταιρείας που βοηθάει γυναίκες και άνδρες να χάσουν βάρος, της οποίας μάλιστα είναι το κεντρικό πρόσωπο των διαφημίσεών της.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός από τις διακοπές της στη Χαβάη τα λέει όλα. Η 33χρονη σταρ έχει πλέον μια πολύ γυμνασμένη σιλουέτα με τα πόδια της να κλέβουν την παράσταση. Μοιάζουν με πόδια ποδοσφαιριστή, παρά γυναίκας.

Μήπως το παράκανες λίγο Jessica;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση