ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Jessica Chastain: Το make up για το νέο της ρόλο τής ''έκαψε'' το δέρμα

Η 7ώρη προετοιμασία που της στοίχισε την υγεία της επιδερμίδας της.

newsroom must

Η Jessica Chastain μίλησε για τον ρόλο που της στοίχισε την υγεία της επιδερμίδας της, υποδυόμενη την Tammy Faye Bakker, μία ευαγγελίστρια με δική της εκπομπή στην τηλεόραση που πέθανε σε ηλικία 65 από καρκίνο.

Παρά το εκπληκτικό αποτέλεσμα μετά από 7 ώρες μεταμόρφωσης αλλά και το ενδεχόμενο να πάρει βραβείο, η λύπη της για την κατάσταση του δέρματος της δεν μπορεί να κρυφτεί.

Όπως υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξή της, "είμαι σίγουρη πως έχω κάνει μόνιμη ζημιά στο δέρμα μου με αυτό. Κοιτάξτε, τρώω πολύ υγιεινά και φροντίζω πολύ την επιδερμίδα μου, αποφεύγω τον ήλιο και όλα αυτά. Όμως, (το μακιγιάζ) είναι βαρύ. Και όταν το φοράς όλη μέρα, κάθε μέρα, το βάρος του στο σώμα σου χαλαρώνει την επιδερμίδα σου. Εν τέλει το έβγαλα και ένιωθα πως ήμουν 50 ετών. Όχι αστειεύομαι. Δεν πειράζει. Είναι για την τέχνη μου". 

Παρ'όλη τη δυσκολία, όμως, που αντιμετώπισε προκειμένου να φέρει στη μεγάλη οθόνη τη γυναίκα αυτή, η ηθοποιός τα κατάφερε και γι'αυτό ευχαριστεί ειλικρινά τους ειδικούς που ασχολήθηκαν και με το παραπάνω με την εμφάνισή της, γεγονός που της έδωσε αυτοπεποίθηση να "μπει στα παπούτσια" της Tammy Faye Bakker.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS